Adatkezelési tájékoztató, adatvédelmi alapelvek

Adatkezelési tájékoztató, adatvédelmi alapelvek

Az Ön elérhetőségéről az Encons Kft. üzleti és/vagy személyes kapcsolat-, önkéntes regisztráció-, névjegy-, interneten mindenki számára hozzáférhető-, illetve nyilvánosan megvásárolható vagy elérhető marketing adatbázisban rögzített, bárki számára hozzáférhető adatbázis és adatok alapján szerzett tudomást.

Az adatokat titkosan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk. Az adatokat kizárólag az Ön megkeresése és tájékoztatása céljából használjuk fel. Hírlevelünket legjobb szándékunk szerint céges és vállalkozói e-mail címekre küldjük.

Amennyiben a későbbiekben úgy dönt, hogy nem kíván hírlevelet kapni, a "Leiratkozás" linken ezt bármikor megteheti, illetve amennyiben úgy gondolja hogy valamely tévedés folytán (adatanomália, internet sajátosságainak következtében felmerülő egyéb ok stb.) kapta meg hírlevelünket kérjük szíveskedjen leiratkozni.

A leiratkozás után adatait azonnal töröljük a nyilvántartásunkból. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a hírlevél mind címzettje, mind tartalma harmadik személy beavatkozásával (elvileg) befolyásolható, ezekből az okokból eredő következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus – az Encons Kft. nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben hasonlót tapasztal, úgy kérjük a levelet továbbítsa az info@encons.hu felé az eset további kivizsgálása érdekében.

Kérdése van?

Név (*)

 E-mail-ben kérem a választ. Visszahívást kérek.
Telefonszám visszahívás esetében

E-mail cím

Üzenet

Ellenőrző kód:captcha

(* kötelezően kitöltendő mező)

Hírlevél feliratkozás

Név

E-mail cím


Comments are closed.